Přihlášení uživatele
Přihlášení registrovaných uživatelů



Pokud nemáte oprávnění od administrátora, kontaktujte nás prosím a účet Vám bude vytvořen
Naši obchodní partneři
Banner
Kdo je přihlášen
Právě připojeni - host: 1 
Statistiky
Počet zobrazení článků : 119755

postheadericon Kosmetické služby

Návštěva kosmetického centra je zdravým návykem nejen žen, ale také mužů.

Kosmetické ošetření pomůže nejen vyřešit problémy s pletí, napravit vady nebo vyhladit vrásky ale také mnoho dalšího.

Pro zobrazení podrobností o službě klikněte prosím na název služby.

Kosmetická masáž obličeje a dekoltu

Zahrnuje prvky limfatické masáže - uvolňuje napětí mimických svalů, upravuje krevní a mízní cirkulaci, zlepšuje metabolizmus kůže a látkovou výměnu, zvyšuje prokrvení a tonus obličejových svalů,

zpomaluje stárnutí pleti.

Je vhodná pro klientky po 21 roku.

Mikromasáž očního okolí

Oddaluje proces stárnutí, omezuje tvorbu vrásek okolo očí, zabraňuje váčkům a kruhům pod očima, zmírňuje nitrooční tlak, působí proti únavě očí, mírně zlepšuje zrak. Při této masáži se používají speciální výživné a hydratační přípravky na oční okolí.

Hloubkové čištění pleti

Následuje po změkčení pleti změkčovadlem (vodný roztok glycerolu), proniká do buňky a nasává vodu a nečistoty. Používá se u pleti s rozsáhlejším čištěním

Povrchové čištění pleti

Provádí se po odlíčení a masáži bez předchozího změkčení změkčovadlem.

Diamantová Microdermabraze  -  přístrojová forma Peelingu

Toužíte po jemné, sametové pleti. Zvolte vakuovou mikrodermabrazi. Zmírňuje příznaky stárnutí kůže, úspěšně léčí akné a pigmentové skvrny způsobené slunečním zářením. Může odstranit i drobné jizvy a rozšířené kožní póry. To vše bez bolesti, anestezie a časové náročnosti.

Podrobnosti: Přejděte na podrobný popis služby "MIKRODERMABRAZE"

PEELING mechanický

Jde o slupování povrchových vrstev kůže a odumřelých buněk, obsahuje emulzní základ a brusné částice. provádí se jednou až dvakrát do měsíce.

PEELING chemický

Kvalitní peeling za použití 20% kyseliny glikolové - aha kyseliny. provádí se jednou za měsíc, nebo po 14-ti dnech ormou léčebné kůry. Peelingem se mírně naruší rohová vrstva,

která dorůstá a obnovuje se ve kvalitnější a odolnější formě. Vhodný u ralejší vrásčité pleti a také u pleti s akné - mírní ucpávání pórů, vyhlazuje drobné jizvičky.

Barvení řas a obočí

Barva je trvanlivá, vydrží až 30 dnů, obarví řasu a zároveň ji chrání. Je šetrná k očnímu víčku a řase. obsahuje 12% ysličník, který umožňuje dokonalou fixaci barvy.

Používá se barva černá, modrá, světle a tmavě hnědá.

Trvalá na řasy

Španělská metoda, která změní vzhled očí. Ženám s rovnými řasami rozjasní pohled a opticky zvětší oči, působí na své okolí přitažlivěji a příjemněji. Zlepšuje aplikaci řasenky, docílí nabarvení řas s trvanlivějším efektem. Vydrží 2,5 - 3 měsíce, nepoškozuje řasy.

Biostimulační laser

PPříznivě ovlivňuje zánětlivé procesy a hojení tkáně, výrazně zklidňuje pokožku. Vhodný při léčbě akné, bolestech kloubů, padání vlasů, oparech a kožních ekzémů. Příznivě ovlivňuje hojení čerstvých jizev.

Epilace elektrickou jehlou

Používá se k odstranění chloupků v oblasti obličeje a krku. Tato metoda je trochu bolestivá. Nezanechává jizvičky. Epilaci je nutno v určitých časových intervalech opakovat. Chloupky postupně slábnou, světlají a mizí. Dochází k částečnému narušení cibulky chloupku. Hodí se především na odstraňování chloupků rostoucích nad horním rtem a bradě.

Depilace teplým voskem

Dochází k narušení růstového cyklu, nové chloupky dorůstají postupně. Nově se objeví po 4 - 5-ti týdnech. Teplý vosk se nanáší spec. rolonem na pokožku, pomocí fólie je možné strhnout chloupky z větší plochy. Touto metodou depilujeme: obličej (horní ret, brada, líce) ruce, lýtka, stehna, třísla a podpaží.

Progresivní depilace

Aplikuje se po předchozí depilaci. Přípravek od prvního ošetření působí na kořínky chloupků, které zeslabuje a postupně zabraňuje jejich růstu. Zklidňuje pokožku po depilaci.

Aplikace LASOCARE gelu

doplnit