Přihlášení uživatele
Přihlášení registrovaných uživatelů



Pokud nemáte oprávnění od administrátora, kontaktujte nás prosím a účet Vám bude vytvořen
Naši obchodní partneři
Banner
Kdo je přihlášen
Právě připojeni - hostů: 2 
Statistiky
Počet zobrazení článků : 119763

postheadericon Úvodní stránka

 

Co a jaký je kosmetický salon KALMIA ?

Kosmetický salon KALMIA je tu pro všechny z vás, kteří si přejete vypadat krásně a mladistvě v každém věku. Zájem o zdraví a krásu celého těla je dnes víceméně podmínkou úspěchu v zaměstnání i v životě vůbec.

Pěstěný vzhled vám dodá sebedůvěru a výrazně vám může pomoci v komunikaci v pracovním i osobním životě.

Kosmetický salon KALMIA se o vás postará doslova "od hlavy až k patě", a to jak o vás, ženy, tak i muže. Zabýváme se péčí nejen o pleť, ale i nehty a celé tělo.

Zvolili jsme jednoduchou filozofii – myslíme na každého zákazníka, který navštíví kosmetický salon. Klientům neslibujeme zázraky, ale snažíme se jim maximálně vyjít vstříc a nabídnout možnosti a ošetření, jak dokonale vypadat a zároveň se dokonale cítit. Velmi dobře jsme si vědomi, jak je důležité, aby byl pobyt klienta v našem salonu také příjemným zážitkem a relaxací.

Našim největším přáním je, aby od nás klient odcházel krásný nejen svou novou vizáží, ale aby se cítil zcela odpočinut také po psychické stránce. Jedině tak totiž může vnější vzhled harmonizovat s vnitřním pocitem a smysl našeho poslání je naplněn.

Klasický kosmetický salon krásy je už dnes na trhu samozřejmostí, a proto jsme se rozhodli přinést našim zákazníků něco více. Naši zaměstnanci jsou pravidelně vzděláváni a snažíme se větší část našich zisků reinvestovat do nejmodernějších přístrojů a technologií, tak aby jstme Vám mohli nabídnout co nejkvalitnější a také nejmodernější ošetření. Například poslední novinkou je nákup přístroje IPL (intensivní pulzní světlo) pro Fotodepilaci (trvalá depilace až na několik let) a Fotorejuvenaci (Fotoomlazení pokožky).

Mnohaleté zkušenosti, profesionalita, příjemné prostředí a zvláštní péče, věnovaná každé jednotlivé klientce s ohledem na její individualitu, to jsou jednou z největších deviz salonu KALMIA.

Jak vidíte, o vaši pleť i celé tělo bude v salonu KALMIA dokonale postaráno. A nejen to – od nás budete odcházet uvolnění, optimističtí a odpočatí. Přijďte k nám zapomenout na všechny své starosti, zpevnit své tělo nebo změnit svůj vzhled od základu. Anebo udělejte radost někomu jinému – s radostí se postaráme také o vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery, kterým u nás můžete zakoupit dárkový šek.

Zkuste to a zlepšete život sobě i jiným.

Příjemný pobyt a relaxaci vám přeje

Kosmetický salon KALMIA - Jana Pešková